Spontánní rozhodnutí jsou někdy ta nejlepší

Dnes jsem vezla balíček do zásilkovny a pak nás ještě čekaly nákupy ve zverimexu a v drogerii. Bylo tak nádherné počasí, že jsem cestou do zásilkovny zatoužila po procházce. Do přírody, bez roušky. Nadýchat se konečně čerstvého vzduchu!

Zásilkovnu máme hned vedle Vrbenských rybníků a tak jsem Magdalence navrhla, že se tam půjdem projít. Ta nadšeně souhlasila.

Lepší rozhodnutí jsme nemohly udělat. Bylo to...osvěžující a konečně jsem zažila něco, co mne v téhle strašné době nabylo pozitivní energií.


Potkaly jsme veverku, která s námi laškovala a poskakovala nám nad hlavami. Racci - takový kravál od nich jsem tam ještě nezažila. Nad hlavami ná přelétaly z jednoho rybníku na druhý husy, labutě,...skutečný ptačí ráj. 

Je to místo, kde je Ž I V O T.

Pokusila jsem se to zachytit na videu. Zvuk nutný!



Magdalenka si zahrála na rybářku, poskakovala po kamenech a pařezech, sbírala kamínky a házela je do vody...úžasně jsme si to obě užily.




3 comments

  1. Krásný příspěvek.Mám ráda to rušno kolem rybníků,je to nádherné.
    Máš zajímavý blog a protože mám ráda blogy,kde se tvoří,budu se sem vracet.
    Měj hezké dny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee moc děkuji za milý komentář. Já musím neustále něco vyrábět, jinak jsem úplně nesvá. Budu moc ráda za sledování. Mně se moc líbí tvůj fotoblog :-)

      Vymazat
  2. Přicházím poděkovat za milý komentář na mém blogu. Pokochala jsem se krásnou jarní procházkou a moc se mi líbí to macrame zrcadlo, to fakt pecka.
    Přeji příjemný den, Helena

    OdpovědětVymazat

s radostí,

Tvořiduše.